Cart

Cart

14 April 2011 ::

Noise o Osmej
Noise o Osmej

Noise o ôsmej
14. 04. 2011
a4, Nám. SNP 12, Bratislava
6€ / 5€
Justice Yeldham:

Justicea naisto poteší ostatný urbanistický vývoj Bratislavy, markantne hnaný dravými developermi. Poctí nás už svojou štvrtou návštevou a nudiť sa určite nebude, aj vďaka prírastku sklenených budov v našom hlavnom meste. Počet jaziev na jeho tvári sa dá prirovnať k letokruhom postaršieho dubu, avšak miesto veku poukazujú na počet odohratých koncertov. 
Z vinylov postupom času prešiel na naefektované sklo a tento materiál sa mu míňa pozoruhodnou rýchlosťou. Okrem kvapiek krvi a nekoordinovaných sonických platní, ktoré pracujú vysoko nad Richterovou stupnicou, má Lucas Abela na starosti austrálsky label dualpLOVER, zastrešujúci mnoho svetových reprezentantov nízkeho noisu, ironického popu a nadsázky. Odštartovali ho na Sydneyskom cintoríne v roku 1994 s pravdepodobne prvou nahrávkou, pri ktorej je tvorcom aj účinkujúcim automobil. Van menom A Kombi má za sebou jedno živé vystúpenie v hotely.

 

 
via http://www.dualplover.com/bio.php 

Zo škôd urbanistického vyčíňania vychádza aj urbanfailure, pričom ďalšia noisová stálica urbsounds, rbnx, hľadá inšpiráciu v neúspešnom priestorovom plánovaní. Pokutný zabávač asebest vytiahne polámanú netlabelovú produkciu a celé to podporí chaosdroid svojim nevyspytateľným vizuálom. To nás prináša k zdravotným varovaniam: okrem tradičného “neskúšajte to doma”, by sa mali mať na pozore i ľudia náchylní na rýchle a agresívne zmeny obrazu. 

http://www.dualplover.com/abela.php
http://www.myspace.com/justiceyeldham
https://urbsounds.sk

fb event
last.fm event