Cart

Cart

8 May 2010 ::

vermin ~ 666 ~

vermin ~ 666 ~

Sobota, 8. Máj 2010, Bratislava:

VERMIN 666

“Najextrémnejšie z extrémneho“ môžme označit šieste pokračovanie akcie VERMIN, bratislavskej párty noci venovanej tým najdivokejším žánrom tanečnej elektronickej hudby. 

Raggacore ani Dubstep tento krát veľmi nečakajte, pretože (tí, ktorí skákali na Drumcorps na druhom Vermine už určite vedia) v Deň víťazstva nad fašizmom sa v diere pod hradom bude kaliť ten najtvrdší kov: Grind, Thrash a Death Metalom ovplyvnený CORE a D'n'B bude mať totiž túto noc nadvládu.

Lineup, podobný ostatnému pokračovaniu legendárnej belgickej Breakcore Gives Me Wood party sa nám podarilo zabezpečiť vďaka dvom prebiehajúcim európskym turné: Vulgar Display Of Bowels (LADYSCRAPER a DJ SKULL VOMIT) a Kings Of Calamity (RAXYOR a DIGIT216), čím sa tento Vermin stáva rekordným v počte zámorských hostí. 

DJ SKULL VOMIT je Tony Welter, polovica zo sanfranciského dua Eustachian (Ad Noiseam, Death$ucker, Relapse,..), známeho svojim inovatívnym prístupom kombinujúcim Grind a Speedcore, o čom svedčí aj to, že samotní Napalm Death ich požiadali o remixovanie svojej skladby.

LADYSCRAPER – po Shitmatovi druhý vyslanec brightonskej Wrong music bandy na Vermine, je stelesnením toho, čím by bol Lemmy z Motörhead keby bol dnes mladý a mal by laptop. Očakávame energiou a zbesilosťou nabitý set, plný trackov z jeho nového albumu Pink vychádzajúceho 10. mája na značkách Cock Rock Disco (free download) a Noizetek (12”)

RAXYOR a DIGIT216 – chalani z Barcore crew, starajúci sa o pestrý život breakcorovej scény v New York City, sa u nás tiež zastavia popri svojom brázdení  Európou. “Hyper Jungle, Splatter , Rave’n’Bass fused with Classic Dubstep and D&B roots” takto svoju tvorbu opisuje RAXYOR. Práve mu vychádza platňa Salmagundi Mafia na značke Rancorous obsahujúca remixy od Ebola, Babyshaker, Scheme Boy a iných. DIGIT216, ktorý sa okrem hudby venuje grafickému dizajnu, má svojou produkciu bližšie k prvým dvom účinkujúcim.

DRAKH a URBANFAILURE sú domáci zástupcovia. DRAKH sa mixom vlastnej a nevlastnej produkcie postará a pomalší rozjazd a svižný dojazd celej akcie a rezident URBANFAILURE zahrá klasicky živý set zo svojho rozsiahleho, striktne hardvérového gearu. 

Tradičné miesto: Subclub, tradičný štart: 22.00, tradičná cena: 7 EUR (po polnoci 8 EUR) 

Video DJ SKULL VOMIT: http://www.vimeo.com/7751605

Video LADYSCRAPER: http://www.youtube.com/watch?v=Vm_H2IMUIhs

http://www.subclub.sk 

http://myspace.com/verminparty 

http://myspace.com/djskullvomit 

http://www.ladyscraper.co.uk/http://barcore.net/