Cart

Cart

10 December 2011 :: Ears Chewing Satisfunction

Ears Chewing Satisfunction

Ears Chewing Satisfunction Klub Intergalaktická Obluda,10.12.2011 od 21.00 do 03.00 

Sobota v Oblude bude opäť po čase patriť experimentálnej elektronike a odpadu elektronickej scény. Zábavno-tanečný večierok s hudbou ne*hudbou tentokrát ponúkne rôznorodých domácich aj zahraničných hostí

Ears Chewing Satisfunction

Z Hamburgu prichádzajúci Die 7te Krawallerie hrajú špeciálnu formu harsh noisu, ktorú sami nazývajú elektronic junk. Zdrojom inšpirácie aj zvukovým zdrojom recyklované exhudobné nástroje a odpadová elektronika. die infantillerie Naopak ďalší Hamburgský projekt Die Infantillerie je kontrastným protikladom so svojim hlučným drum & bass corom DeLuxe, zahraným na bicích a basgitare.

Svoj abstraktný živý set plný zvratov a energie príde zahrať Teapot a priamo pre vás vymetie zatuchnuté kúty IDM, dubstepu a techna. To že ste o ňom doteraz počuli skôr v súvislosti s festivalom Wilsonic alebo Red Bull Music Academy, neznamená že si nezahrá rád aj na party spájanej s odpadom elektronickej scény. teapot

Víťaz trnavskej turntablist battle a lenivý bastard Shutcoo príde rozprúdiť krv vo vašich žilách a roztancovať vaše decembrovou zimou skrehnuté nožičky.

Psychadelický prelet vzťahom chaosu a linearitou plný zaujímavých nápadov ponúkne 900piesek. So svojou tvorbou a živými performance zapadá medzi ostatné kolieska nášho stroja na elektronický odpad.

Aj bratislavský noisej Noise Mortanna prileje do ohňa svoj diel hlukového šialenstva podporeného strhujúcou tenisovou show.

Rezidenti a organizátori Ears Chewing Satisfunction večierkov s hudbou ne*hudbou rbnx a urbanfailure prispejú tým čo ich roky baví.

Aj tentokrát bude pre prvých 50 návštevníkov pripravené CD s exkluzívnymi trackmi od zúčastnených projektov. Tešíme sa na vás priatelia!

http://obluda.sk

http://urbsounds.sk

http://www.timtimtontraeger.de

http://iamteapot.com

http://hlukove.mysteria.cz

http://soundcloud.com/shutcoo