Cart

Cart

25 June 2011 :: raVermin

25 June 2011 :: raVermin
25 June 2011 :: raVermin

Vermin 9: Ravecore edition

V Sobotu 25. Júna, po deviatich mesiacoch odmlky, je tu deviaty VERMIN, akcia ktorá už štvrtý rok v nepravidelných dávkach prináša lokálnemu publiku producentov, DJ-ov a kapely z tých menej brázdených polí elektronickej tanečnej hudby.

V znamení Rave-u sa bude niesť táto edícia – keď štýl nehrá rolu a zábava je na prvom mieste. Extrémnosť nie na úkor tanečnosti je to čo spája headlinerov deviateho vydania:

daves.jpg

DAVE SKYWALKER
Luna-C – godfather UK breakbeat hardcoru a šéf legendárneho labelu Kniteforce o ňom hovorí “Vyzerá ako Thom Yorke, keby bol veselý a vedel tancovať. Dave je excelentný DJ, na posluch aj na pohľad, hrá široký záber extrémnej hudby, výsledkom je úžasný chaos, set ktorý ťa zničí, ale zanechá úsmev na tvári.”
Dave, ktorý vo svojich setoch kombinuje čokoľvek od early breaks, hardcore, cez jungle a dnb až po dubstep vedie vlastný Neo Rave label Endor. Minulý rok sa umiestnil na druhej priečke v kategórii DJ a producent v súťaži Nu Rave Awards, má svoju pravidelnú radio show na Breakpirates.com, je takmer inventárnym hosťom na parties Bangface a dve noci pred Bratislavou vystúpi na festivale Glastonbury po boku Teknoist-a, 2Bad Mice a Bizzy B. Čerstvý otecko Dave sa do Bratislavy veľmi teší, určite aj pre to, že dátum Verminu sa náhodou zhoduje s dátumom jeho narodenia.

fffzs.jpg

FFF
“Ravecore three times faster” hovorí výstižne popiska na prome Bangface festivalu. Tommy de Roos pochádza z Rotterdamu, hlavného mesta gabberu, čo sa na ňom muselo nejako odraziť. Keď k tomu pridáme jungle, rave a trochu ragga, dostaneme to čím Tommy už skoro 15 rokov dokáže na parkete zabíjať. Organizátor slávnych Breakcore a Go-Go parties (spolu s Bong-Ra), má okrem hudby záľubu aj v tvorbe animovaného filmu. Svoje veci vydal napr. na značkách Planet mu, Mindbender, Clash a Sonic Belligeranza. Posledný album 20.000 Hardcore Members Can’t Be Wrong vyšiel tento rok na japonskom Murder Channel-i a bol Parasite-om (šéf Death$ucker) už vopred označený za album roku.

Túto dvojicu za mašinkami a mixom doplnia chaloši z domácich crews a soundsystémov:
SPTX (PKO sound system) Acid/tech/rave dj set
BARTEK (Lazy Bastards sound system) Live set
REDRUM (Gabba Team Pressburg) Breakcore/hardcore dj set
URBANFAILURE (Urbsounds.sk/Vermin) Lo-fi techno trash Live performance

Subclub, kde sa párty bude konať sa otvorí o 22. hodine a vstupné bude 6 Eur.

http://www.subclub.sk
http://www.daveskywalker.com
http://www.myspace.com/fff
http://www.facebook.com/event.php?eid=231558820194028