Cart

Cart

18 March 2011 :: aftershock 3

aftershock 3
aftershock 3

Bez očakávania akýchkoľvek výsledkov sa už po tretí krát pokúsime sprzniť vkus drtivej väčšiny populácie a preskúmame hranice znesiteľnosti a neznesiteľnosti tanečnej elektrocnickej hudby.

K tohto ročnému aftershocku by okrem prívlastkov hardcore a breakcore mal pribudnúť aj tretí: experimental. Experimentálny pc set zahrá hneď na úvod Luidzi z alternatívneho internetového rádia Tlis a vytvorí tak vhodnú atmosféru k následujúcemu noizovo – rytmickému liveactu Urban Failura, v Bratislave dobre známeho člena Urbsounds collective. Premostením do tanečnejších beatov budú hc/bc vynily, ktoré ešte doga Pixie nestihla zožrať. Zamixuje nám ich jej dobre známy pánko Kifo z domáceho soundsystému PKO.

Očakávaným hosťom večera bude belgičan Simon Korfunkle, ktorý je zakladateľom hard/experimental music labelu "berzerk produkts". Simon je ortodoxne veriaci človek. Jeho Boh si hovorí "Holly kick". Očakávajte teda bohatú prezentáciu distortion kickov vo všetkých možných kombináciach a vo veľmi hektickom, no stále zábavnom prevedení. Simon navštívi Bratislavu po prvý krát. Veľmi sa teší a má veľké očakávania od našej perly.

V pokročilejšom štádiu noci zahrá liveact pražák Yarrdesh od ktorého budeme počuť breakcore na podobný štýl aký sa často hráva na viedenskom skvote EKH. To znamená vela vela lámaných beatov, intezívne naliehajúca atmosféra v absurdnom prevedení.
Podobne hrá aj jeho krajan Cataract, ktorý má však k dispozícii viacej rovných beatov. Budeme mať možnosť si aj trochu oddýchnuť pri hardcorovom sete od žrebca Lajciho zo stajne PKO.

Pestrý večer zakončíme priemiérou. Svoj prvý bratislavský liveact zahrá Bartek z pohodového kolektívu Lazy Bastards. Prvé leaky z jeho Abletonovej kuchyne hovoria, že nič podobné sme ešte nepočuli…

Ps: Pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť či prísť – tombola nebude a kúzelník ma trému!

urban failure
http://urbanfailure.bandcamp.com

simon korfunkle
http://www.myspace.com/simonkorfunkle

yarrdesh
http://www.myspace.com/yarrdesh666

cataract
http://ingkralik.freetekno.cz/?cat=16