Cart

Cart

14 August 2010 ::

vermin 8
vermin 8

Toho, kto sa odváži na ôsmy Vermin v utorok 14. septembra do bratislavského klubu Intergalaktická Obluda čaká opäť pestrý prídel hudby okrajovejších elektronických žánrov: Od noisovoexperimentálneho spolku THE KLANK OF ČRNO MIGS cez 8bit-core/elektropunkovú dvojku LES TRUCS až po industriálno breakcorového KIRDECa, a toto všetko na Slovensku po prvý krát.

LES TRUCS sú z nemeckého Frankfurtu a tvoria ho Tobi, pôsobiaci aj v skupine Anitainment, a Charlotte, ktorá je tiež členkou projektu The Latah Movement. Spoločnými menovateľmi týchto projektov sú slová post-hardcore, nintendocore, 8bit – čiže pankáči ktorých unudili gitary a očarili staré synthy a elektronika. Nečakajte teda žiadne veľké umenie intošov vyčnievajúcich spoza obrazoviek iMeka, ale bezprostredné, energiou nabité vystúpenie aké sa často nevidí.

KIRDEC, za týmto menom sa skrýva veľmi zaujímavá postava undergroundovej elektro scény. Vlastným menom Cedrik Fermont, 38 ročný rodák z afrického Zairu, sa venuje hudbe už od roku 1989. Je vyštudovaný skladateľ, profesionálny zvukový inžinier, vydavateľ a takmer neustále po svete kočujúci člen nespočetného množstva hudobných projektov rôznych žánrov (Ambient, Breakcore, Digital hardcore, Drone, Electro-acoustic, Electronic, Experimental, Industrial, Minimal wave, Noise, Power electronics, atd.). Cedrik v tento večer v Oblude vystúpi dva krát. Ako KIRDEC, čo je jeho hlavný sólo projekt zameraný na rytmickú elektroniku a taktiež ako súčasť

THE KLANK OF ČRNO MIGS
, zoskupenie ktoré vzniklo fúziou Cedrikovho rozpadnuvšieho telesa Črno Klank (vniklo v r. 89, v 2003 album na AdNoiseam) a pozostatkom Izraelských Seventeen Migs Of Spring. Produkcia tejto trojice experimentátorov bude na Vermin trocha neobvyklá (Ambient, Drone, Noise, Experimental), ale nepochybne zaujímavá.

a keďže večer je dlhý a v stredu sa nám postarala o voľný deň Sedembolestná, REDRUM a ZAYO, ktorých Vermin publikum už pozná, sa postarajú o bujarú zábavu svojimi dj setmi (REDRUM vinyl, ZAYO mp3+vlastná produkcia).

Hrať sa začne o 20tej a vstupné bude 5 EUR
Adresa: Intergalaktická Obluda, Jaskový rad 7, Bratislava-Kramáre
http://myspace.com/verminparty
http://myspace.com/lestrucs
http://syrphe.com
http://www.obluda.sk