Cart

Cart

14 Sept 08 ::

noise o siedmej

noise o siedmej

… tesime sa z dalsej noise akcie, po dlhsom case opat v bratislave, tesime sa ze existuje novy priestor intergalakticka obluda ktory nam vysiel v ustrety s touto akciou!

Nedelný Noise o 7mej, 14.9.2008 v Klube Obluda, Bratislava Kramáre V duchu elektronických rytmov-nerytmov sa ponesie nedeľný večer v pomerne novom priestore Intergalaktická obluda. O to sa v réžii-neréžii teraz už bratislavsko-londýnskeho Urbsounds kolektívu postarajú nasledujúce projekty:Z Kanady zavíta dvojica experimentátorov hovoriaca si Gastric Female reflex. Na ich "pracovnom" stole skôr ako svietiace MacBooky nájdete staré kotúčové magnetofóny, walkmany, či splete farebných káblov. Pre dnešnú dobu prístup skôr už vínimočný, ale o to sviežejší a určite stojaci za pozornosť. Domácu scénu zastúpia Angakok Thoth – harshmellow hviezdička z nebíčka 11fingers records, lo-fi thrasher s hi-fi nápadmi Urbanfailure a tiež kovboji zo skrotenej hory pripomenú, že ešte zďaleka nedožrali ten svoj magentový puding. Príďte ho ochutnať aj Vy!

gastric female reflex – garage-concret, tape collage and blistering bong-song aesthetics from toronto, canada
"great subterranean DIY audio sport unit, matching the hyper-linguistic torrents of nonsense sound previously
torn to language by meta-junkieslike nautical almanac with the kind of hands-on domestic subterfuge of early prick decay/LAFMS. moves from massive collisions of hysterical blat through to the sound of tiny luminous globs singing themselves into extinction." – david keenan, volcanic tongue.

angakok thoth – harshmellow/11fingersrecords

urbanfailure – lo-fi thrash/urbsounds.sk

ruzovi kovboji zerou puding – makucky noise
 

http://myspace.com/obludaklub

http://www.myspace.com/gastricfemalereflex

http://11fingersrecords.com